от

APR rev.

револвиращ кредит

Възползвайте се от гъвкав кредит за вашите проекти между 500 и 3000 €.

  • месечни плащания от 25 € / месец
  • използване без доказателство за покупка
  • гъвкавост на използване
повече информация
револвиращ кредит
месец
SIMULATE
Изключен кредит онлайн! Попитайте няколко наши партньори в една заявка
онлайн проучване
Месечни плащания
Оценете
Моля, изчакайте, ние симулираме вашия револвиращ кредит ...
Cetelem
49,24 € x 24 месеца
обща дължима сума: 1181,76 евро
от
17,90% ревизивен ГПР
онлайн заявка
Кофинога
49,24 € x 24 месеца
обща дължима сума: 1181,76 евро
17,90% ревизивен ГПР
онлайн заявка
Кофидис
49,24 € x 24 месеца
обща дължима сума: 1181,76 евро
17,91% ревизивен ГПР
онлайн заявка
Нулева карта
Открийте безплатната кредитна карта
различни от тези, свързани с кредит.
онлайн заявка
Месечни плащания по кредит в € / месец, с изключение на незадължителната застраховка, изчислена като индикация

Повече информация за вашето искане за револвиращ кредит

Животът е прекъснат от много случаи, когато необходимостта от незабавно налични пари е наложителна: семейно събитие, добра сделка за изземване, промяна на ситуацията ... Въртящият се кредит представлява резерв от пари, който ще можете да използвате. както намериш за добре. Тази много атрактивна формула обаче заслужава внимателно обмисляне, преди да вземете каквото и да е решение.

Защо да използваме револвиращ кредит?

Не е задължително да се нуждаете от големи суми, но редовните доходи, които имате, понякога са недостатъчни за финансиране на един или повече важни за вас проекти. Револвиращият кредит , за разлика от засегнатия кредит, е прост резерв, от който можете да изтеглите и, както подсказва името, този кредит се попълва от вашите плащания.
Следователно предимството на тази формула е нейната гъвкавост. Освен това не плащате лихва върху целия резерв, а само върху заетите суми. И накрая, месечните плащания са ниски и могат да бъдат разпределени в рамките на три или пет години, в зависимост от наличната сума. Сумата, заета за револвиращ кредит, е между 500 и 3000 € , освен това личният кредит често е по-интересен от гледна точка на лихвения процент и позволява по-дълги срокове за погасяване.

Как да се разпореждате с този резерв от пари?

Револвиращият кредит може да бъде изтеглен при банка или кредитна институция по всяко време. В зависимост от различни критерии, включително месечния Ви доход и другите Ви кредити, се предоставя еднократна сума. Тъй като това е неразпределен кредит, можете да го използвате частично или изцяло за избрания от вас проект.
Веднага след изтеглянето на заема погасяването на месечни вноски е фиксирано и отчита лихвения процент, който често е ревизируем процент, който е около 20%. Кредиторът ще Ви информира редовно за развитието на тази ставка.

Револвиращ кредит, рискован ли е?

Както при всеки заем, ще трябва да измервате способността си да изплащате месечните плащания . Голямата гъвкавост на този паричен резерв може да ви накара да харчите повече, така че винаги трябва да имате предвид какво все още трябва да върнете и оставащите срокове.
Тъй като лихвеният процент е доста висок, този кредит ще ви струва по-малко, ако погасите веднага щом имате допълнителен приток на пари: резервът винаги ще бъде на разположение и по този начин ще намалите размера на месечните плащания. И ако промените решението си, можете да прекратите договора си по всяко време без неустойка: след това ще носите отговорност за изплащането на използваната сума.

Револвиращият кредит е добре оформен от законодателно устройство, предназначено да защити потребителя: следователно ще се възползвате от ясна информация в целия си договор, която ще ви позволи да изпълнявате вашите проекти, докато сте бдителни.

отговори по принцип
за 3 минути
Сравнете безплатно
и вземете най -добрата ставка
Заявление за кредит "
Колко можете да върнете?
Всичко за вашата заявка
Компаратор
Сравнете кредитите и намерете най-добрата ставка
Симулация
Симулирайте кредита си с нашите симулационни инструменти
Лексикон
Информирайте се преди заявлението си за кредит
лява сянка
дясна сянка
enbgde