Онлайн банкиране: Спестете пари от банковите си такси

Публикувано на от Делфин от OltottMesz

Потребителите все повече използват интернет, за да правят покупките си, те го оправдават от съображения за простота, но освен това, и преди всичко, за да спести пари, предимството на интернет е в това, че могат да сравняват цените много лесно, без да се налага ход. Онлайн банкирането е създадено с тази цел, за да опрости процедурите и да намали разходите на всички.

Въпреки че в момента е в малцинство, все повече потребители избират онлайн банкиране . Неотдавнашно проучване на Ifop също показва, че трима на всеки четирима французи правят трансфера си онлайн и повече от 80% редовно консултират акаунта си в интернет.

Бум в онлайн банкирането


Все повече хора искат да станат напълно независими в управлението на банковата си сметка. Преди това бяха доста ограничени, предлаганите сега от онлайн банките са все по-разнообразни. Тези заведения дори сега предлагат кредитни оферти, спестовни решения, застраховки и др. Решения, предлагани на много конкурентни цени.

Онлайн банкиране, по-евтино от традиционните заведения


С минимални банкови такси онлайн банкирането позволява на клиентите да спестят пари. Безплатна банкова карта - при определени условия - и не само първата като повечето заведения с витрина. Според директора на Boursorama, САЩ Беноа Гризони, французите биха спестили средно по 200 щатски долара годишно, като изберат онлайн решението, което далеч не е пренебрежимо предвид настоящия икономически контекст.

Онлайн банкиране: простота, бързина и спокойствие


Ако французите изберат онлайн банкиране, това е за тези три определящи критерия според изследването на Médiamétrie, публикувано миналия февруари. Това наистина е, което редовно излиза от различните проучвания, провеждани по този въпрос, много голяма лекота в управлението на акаунта му, защитен интерфейс е достъпен по всяко време, където и да се намирате.

OltottMesz сравнява предложенията за онлайн банкиране


OltottMesz ви позволява да спестите значително от банковите си такси. Нашата услуга вече ви позволява да сравнявате най-добрите решения за онлайн банкиране, достъпни в интернет, благодарение на партньорството си с онлайн организации, принадлежащи към големи банкови дъщерни дружества. В зависимост от вашите критерии за търсене ще намерите банката, която ви подхожда и всичко това, като същевременно спестявате пари.

Оферти за онлайн банкиране с OltottMesz
отговори по принцип
за 3 минути
Сравнете безплатно
и вземете най -добрата ставка
Заявление за кредит "
Всичко за вашата заявка
Компаратор
Сравнете кредитите и намерете най-добрата ставка
Симулация
Симулирайте кредита си с нашите симулационни инструменти
Лексикон
Информирайте се преди заявлението си за кредит
лява сянка
дясна сянка
enbgde