Cetelem

Cetelem
Кредитната компания Cetelem, дъщерна компания на BNP Paribas, е основана през 1953 г. с цел да помогне на френските домакинства да финансират своето домакинско оборудване.

Специалист по кредитиране, Cetelem оттогава се превърна в лидер в потребителския кредит в Европа.

Благодарение на партньорството си с най-големите групи (масово разпространение, банкови заведения, застрахователни компании, дистрибуция на автомобили), дъщерното дружество присъства и в повече от 30 страни по света.

Основната дейност на Cetelem е разпределението на потребителски кредит, организацията предлага пълна гама от финансови продукти (револвиращ кредит, личен заем, автомобилен заем, обратно изкупуване на кредит и др.).
Съвсем наскоро заведението диверсифицира дейността си, като предлага на семействата продукти като спестявания, застраховки и дори осигуровки.

И накрая, Cetelem е и първата финансова институция, която е създала корпоративно посредничество, насочено към физически лица, като целта му е да разреши всички проблеми в случай на спор.

Забележка: Cetelem е и една от единствените кредитни организации, предлагаща финансиране на личен проект на стойност до 75 000 щатски долара.
Дайте мнението си за Cetelem!
Отзиви на потребители на Cetelem : ( 1 2.9 / 5 с 383 гласа)

Открийте Cetelem оферти за кредит

Вид кредит
Количество
Продължителност
Тарифа за разговори


отговори по принцип
за 3 минути
Сравнете безплатно
и вземете най -добрата ставка
Заявление за кредит "
Всичко за вашата заявка
Компаратор
Сравнете кредитите и намерете най-добрата ставка
Симулация
Симулирайте кредита си с нашите симулационни инструменти
Лексикон
Информирайте се преди заявлението си за кредит
лява сянка
дясна сянка
enbgde