Advanzia Bank

Advanzia Bank
Основана през 2005 г., Advanzia Bank е банково учреждение с произход от Люксембург. Понастоящем създадена в Люксембург, но присъства и в Германия, компанията по същество предлага две гами продукти на своите клиенти, решение за възнаградени спестявания и безплатна оферта за кредитни карти .

Книжката Advanzia, спестявания, които ви печелят пари, без да ви струват


Благодарение на брошурата Advanzia печелите лихва всеки месец от първия щатски долар. Друго предимство е, че депозираните пари също са на разположение, когато ги искате. Трябва само да платите минимална сума от 5000 щатски долара при отваряне на вашата брошура. За да знаете лихвените проценти, които се начисляват в момента, ще трябва да отидете на официалния уебсайт.

Кредитната карта ZERO Gold MasterCard, карта с нулеви такси!


Нулевата карта, предлагана от Advanzia Bank, е напълно безплатна и без никакви допълнителни разходи (теглене, подмяна на карта, покупка в чужбина и др.) Единствените разходи, свързани с тази карта, идват от лихвите, свързани с използването на револвиращия кредит, обезпечен от картата (текущ лихвен процент, наличен на сайта).

Кредитната карта ви позволява да плащате всичките си сметки и различни покупки и ви дава период от 7 седмици за възстановяване на всички ваши покупки без допълнителни разходи.

Друга безплатна услуга, вие също имате безплатна застраховка, когато пътувате от момента, в който я използвате, когато правите резервациите си (сума, по-голяма от 50% от транзакцията). Възползвайте се и от всички налични предимства, предоставени от Gold MasterCard.

Достъпът до личния ви акаунт е много лесен чрез уеб портала cartezero.fr
Дайте мнението си за Advanzia Bank!
Мнения на интернет потребители за Advanzia Bank : ( 1 2.8 / 5 с 56 гласа)


отговори по принцип
за 3 минути
Сравнете безплатно
и вземете най -добрата ставка
Заявление за кредит "
Всичко за вашата заявка
Компаратор
Сравнете кредитите и намерете най-добрата ставка
Симулация
Симулирайте кредита си с нашите симулационни инструменти
Лексикон
Информирайте се преди заявлението си за кредит
лява сянка
дясна сянка
enbgde