онлайн банка

Спестете пари от банковите си такси с нашето 100% сравнение онлайн банкиране.

Възползвайте се от предимствата на онлайн банкирането , по-евтина или дори безплатна кредитна карта (при условия), намалени такси, вашите транзакции с пълна свобода с приложения за мобилни устройства и таблети.

Здравей банка!

Офертата е валидна до 05/05/2018: за да се възползвате от безплатна карта Visa + 80 евро, предлагани за откриване на сметка ( с код 80HB ), трябва да докажете 1200 евро месечен доход (или минимален депозит от 5000 евро по вашата банкова сметка Hello!).

Условия за откриване на банкова сметка
Изисква се първоначално плащане 300 €
Условия за безплатна VISA карта Electron или Blue
1200 евро нето / месец или 5 000 евро спестявания с Hello bank!
Условия за безплатна карта VISA PREMIER
2 400 евро нето / месец
Подробности за банковите тарифи Здравейте банка!
BNP PARISBAS

Офертата е валидна до 30.06.2018: вашата безплатна VISA карта + застрахователни средства за плащане за първата година.

Условия за откриване на банкова сметка
Изисква се първоначално плащане 300 € с чек
Условия за възстановяване на плащания по VISA карта
700 € месечни разходи на карта / година
Условия за възстановяване на разходите на карта VISA PREMIER
1000 евро месечни разходи на карта / година
Данни за банковите лихви на BNP PARISBAS

Всичко за онлайн банкирането

Исторически адресирани до информирани клиенти и интернет специалисти, онлайн банките днес се превърнаха в пълноправни играчи в банковия пейзаж . Първоначално използвана като втора банка, много французи сега са направили скок и са преминали към 100% онлайн банкиране. За да привлекат нови клиенти, онлайн банките вече не се колебаят да предложат бонуси за откриване на сметка (до 80 евро, предлагани) в допълнение към бакшиша на вашата кредитна карта (при определени условия) и такси. намален. В момента онлайн банките имат клиентела, съставена от млади работещи хора, но никой не се съмнява, че с течение на времето това ще се разшири, тъй като хората ще получат доверие в тях. Най-новото допълнение към онлайн пазара Mon Banquier, услуга, предоставена от Caisse d'Epargne.

Как да открия онлайн банкова сметка?

На първо място, понастоящем трябва да имате банкова сметка във френско заведение (ще трябва да предоставите RIB), наистина за откриването на вашата онлайн сметка трябва да направите превод или да изпратите банков чек, за да потвърдете тази формалност. След това ще бъдете помолени да докажете самоличността си чрез фотокопие на вашата национална лична карта, паспорт или валидно разрешение за пребиваване. Доказателство за адрес (EDF / вода / интернет / телефонна сметка) на възраст под 3 месеца, за да потвърдите адреса си, също ще се изисква. За да попълните последните си две разплащателни фишове, ще бъдете помолени да обосновете доходите си.

Защо да преминете към онлайн банка?

Колко пъти сте били във вашия банков клон, за да се срещнете с вашия банков съветник тази година? Между работното време и работните ви дни понякога е трудно да се намери време. И в крайна сметка наистина ли трябва да посетите вашата агенция? Знайте, че онлайн банкирането е решението, ако търсите свободата да управлявате банкирането си дистанционно. Работно време в съответствие с графика ви с банкови съветници на разположение до 22:00, текущи операции безплатни и извършвани от вас в интернет, всичко това придружено от намаляване на разходите за вашите платежни средства.

Как да обясня толкова ниски цени?

Това е много просто, интернет банка няма помещения за управление, в нашите градски центрове не е необичайно да видите множество банкови клонове и често добре разположени, това на цена. Освен това има много "документи", с интернет всичко е цифрово, по-малко хартия, по-малко разходи и вие правите нещо за околната среда.

Коя онлайн банка да изберете?

Онлайн банките предлагат еквивалентни услуги, някои като Hello Bank имат предимството да се възползват от мрежата на клонове на BNP, която позволява например да се правят депозити във физически гишета. И ако нямате интернет, не се притеснявайте, пак можете да извършвате транзакциите си устно по телефона.

Какво се случва с моя личен съветник?

Онлайн съветниците ще имат достъп до историята на вашите транзакции и ще могат лесно да следват текущите ви процедури, освен това в някои банки можете да комуникирате чрез уеб камера, ако искате да имате очен контакт. С експлозията на смартфони и таблети можете дори да общувате с вашия съветник отвсякъде! И в крайна сметка, не откривате ли също, че във вашата традиционна агенция вашият съветник се сменя всяка година?

Имам ли същите гаранции като при традиционна банка?

При онлайн банка имате абсолютно същите гаранции, както при мрежова банка. Вашите активи са гарантирани до 100 000 евро на обект. Застраховката на вашите платежни средства също е идентична, така че няма нужда да се притеснявате.

Онлайн банките комуникират много по текущата сметка, но имайте предвид, че като традиционните банки те предлагат спестовни сметки (брошура А, брошура за устойчиво развитие, брошура Б и др.), Животозастраховане и за някои кредит на потребление или ипотечен заем.

запази
до 300 € / година!

Намалете банковите си такси, като преминете към онлайн банкиране!

Сравнете банките
онлайн банка
лява сянка
дясна сянка
enbgde